Search here...
TOP

Gedeelde smart is halve smart zeggen ze vaak. Maar vooral is het heel belangrijk om te merken dat je niet alleen bent en steun te ervaren. Je bent namelijk niet alleen in je zwangerschapsverlies en je bent niet de enige moeder die denkt dat zij de enige is die zo keihard moet wennen aan het moeder zijn. De workshops van Lief Gedragen zijn voor die moeders die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, een zetje vooruit willen en voor die moeders die lege armen hebben. Want ook als je jouw kindje bent verloren tijdens de zwangerschap is het belangrijk dat je de ruimte hebt om jouw verhaal te kunnen doen en om jouw verdriet minder zwaar te maken.

Workshop na Zwangerschapsverlies 

Niets is zo vereenzamend als het verliezen van je kindje tijdens de zwangerschap. Iedereen gaat er op een eigen manier mee om en het lijkt wel alsof de wereld verder gaat maar jij stil staat. Wil jij graag jouw verhaal kunnen doen in een kleine groep en onder de kundige coaching van mij meer handvatten krijgen om met jouw zwangerschapsverlies om te gaan? 

 

Tijdens de 2 uur durende workshops zorg ik ervoor dat jouw zwangerschapsverlies en dat van de andere aanwezige moeders de aandacht krijgt. Er is ruimte om te lachen, te huilen en om gewoon te zijn. De workshops zullen met 6 deelneemsters zijn. Zo is de groep te overzien en is er voor iedereen ruimte om hun eigen verhaal te delen.

 

Het mooie aan de workshops is dat ik naar jou toe kom, Organiseer jij de workshop bij jou thuis, dan krijg jij jouw kaartje t.w.v. € 49,00 gratis! 

 

De andere deelnemers kunnen bekenden van je zijn, of vrouwen die bij jou in de buurt wonen en graag ook aanwezig willen zijn bij een workshop om meer lucht te ervaren na hun zwangerschapsverlies. 

Wil jij wel de ruimte bieden aan zo’n workshop en er eventueel aan meedoen? Neem dan contact met mij op!

 

Kimberly Lief Gedragen coach

De voordelen van de workshop op een rij

Met een kleine groep lotgenoten


2 uur lang liefdevol stilstaan bij jouw zwangerschapsverlies onder begeleiding van een kundig en gespecialiseerde coach


Handvatten om met jouw zwangerschapsverlies om te gaan


Bij jou in de buurt


Voor een duidelijke prijs, geen gedoe achteraf

Kimberly Coach Lief Gedragen Workshops aanbod

Een workshop organiseren

 

Wil jij graag mee doen met een workshop en vind je het goed om andere vrouwen te ontvangen in jouw huis? Geef dan bij mij aan dat jij de ruimte beschikbaar wil stellen voor de workshop en wanneer je dat zou kunnen doen. Misschien weet je al andere vrouwen die mee zouden willen doen aan de workshop, of ik geef op mijn social media de mogelijkheid en de plaatsnaam aan zodat we de groep gevuld krijgen. 

Bij 6 deelnemers zal de workshop plaats gaan vinden. Als jij de workshop organiseert krijg jij jouw kaartje t.w.v. € 49,00 gratis als dank voor jouw moeite. De prijzen zijn inclusief reiskosten, dan is de prijs direct duidelijk en zijn er geen kosten achteraf.

Maar ook als zorgverlener kun je een workshop organiseren voor jouw cliënten. Juist als huisartsenpraktijk, verloskundige, echocentrum of uitvaartonderneming is het goed om de ruimte te bieden aan moeders met zwangerschapsverlies. Op deze manier bied je jouw cliënten een mogelijkheid om over hun verlies te spreken én komen zij met jou in contact.

 

Lief Gedragen op Instagram

  • Al een tijdje is het stil op Lief Gedragen Al
  • Kleur in mijn leven ik heb het nodig Altijd probeer
  • Iedereen heeft wel een mening Hoe jij om zou moeten
  • Throwback naar die ene keer dat ik in de duinen
  • Ik verwachtte het niet toen wij ons zoontje verloren maar
  • IK ZIE JOU! Oeps dat klinkt wel een beetje eng
  • Vandaag is het moederdag een dag die voor vele moeders
  • Missed me? Dankzij de vakantie met Evi en een planner
WhatsApp chat