Search here...
TOP

Lief Gedragen, wie is dat? Ik snap heel goed dat als je op zoek bent naar een coach om jou te ondersteunen dat je meer wil weten over diegene. Er moet een klik zijn en diegene moet wel weten waar zij het over heeft.

Van ervaringsdeskundige naar Coach

Achter Lief Gedragen zit ik, Kimberly Houweling. Met ruim 12 jaar ervaring als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en GGZ-Agoog heb ik veel ervaring met het coachen en ondersteunen van volwassenen die – tijdelijk – psychosociale ondersteuning nodig hebben.

Nadat ik zelf ervaringsdeskundige werd op het gebied van miskramen en rouwen om zwangerschapsverlies kwam ik er achter dat ik andere vrouwen wilde helpen. Ik had 2 miskramen en verloor mijn zoontje na een zwangerschap van ruim 17 weken door problemen met Kell-Antistoffen. Veelal ervaren vrouwen “een gat” door hun verdriet na zwangerschapsverlies. Ook ik kwam in dat gat en wist niet meer wat ik met mijn verdriet aan moest. Andere vrouwen werden zwanger en moeder, ik kon mijn kindje niet vast houden.

Ik was de spil van mijn gezin en zorgde voor mijn man en kind. Ik vergat mijzelf waardoor ik in mijn verdriet bleef zitten. Na gesprekken met een POH-GGZ had ik weer wat ruimte in mijn hoofd en gevoel om voor mijzelf te zorgen. Pas nadat ik in contact kwam met andere vrouwen die een zwangerschapsverlies hadden meegemaakt en coaching door Miriam van Kreij kon ik weer zeggen dat ik mijn verlies een plek had gegeven. Ik volgde de opleiding tot coach zwangerschapsverlies bij Miriam van Kreij en ik ben ervan overtuigd dat ik door mijn eigen verlies andere vrouwen beter tot steun kan zijn.

Kimberly Coaching voor moeders

Mijn dagelijkse leven

Sinds een paar jaar woon ik als geboren en getogen Haarlemmer in Velserbroek. Daar woon ik samen mijn dochter en mijn man. Naast Lief Gedragen heb ik ook mijn eigen Mama- en Lifestyleblog waar ik mijn liefde voor het schrijven in kwijt kan. Ik ben gek op kroketten. Kroketten op brood, kroketten met patat of gewoon een berg bitterballen met een wijntje erbij. Ik geniet er enorm van! Daarnaast ben ik dol op Netflix, winkelen, Social Media, GIFjes, lezen, wijnavondjes met vriendinnen, uit eten gaan en gewoonweg samenzijn met mijn gezin.

Social Media

Op Facebook, Twitter en Instagram ben ik met Lief Gedragen actief. Op deze manier kan ik jullie laagdrempelig tips geven. Maar ook kan ik zo laten zien waar ik mee bezig ben en blijf ik op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Wat kan ik voor je doen?

Om jou de aandacht te geven die je nodig hebt bied ik een bewezen 5 stappenplan aan. Deze stappen doorlopen wij op de manier die het beste bij jou past. Zo kunnen we twee keer een dagdeel of juist een volle dag samen de stappen doorlopen. Deze 5 stappen helpen jou om jouw verdriet een plek te geven, juist door het de aandacht te geven die het verdient. Tijdens deze 5 stappen is er ook aandacht voor jouw gezin en geef ik tips over het bespreekbaar maken van jouw verlies.

De één-op-één coaching bied ik aan op een locatie in Velserbroek. Je kunt altijd contact met me opnemen voor meer informatie over de coaching, zo geef ik namelijk ook online coaching. Maar niet iedereen vind het fijn om een dag bezig te zijn, hebben geen zwangerschapsverlies meegemaakt en diegene vinden het juist fijn om op hun eigen tempo aan zichzelf te werken. Daarom bied ik aan hen de Instagram Coaching aan. Positiviteit vind ik enorm belangrijk en dat komt tijdens de coaching veelal aan bod. Luchtigheid en erkenning in combinatie met humor en diepgang staan voorop tijdens de coaching die ik je bied.

Instagram Coaching

Sinds 2019 bied ik ook Instagram Coaching aan. Omdat ik Instagram zo leuk vind én omdat ik graag laagdrempelig coaching wilde bieden was de combinatie snel gemaakt. Door middel van een besloten pagina bied vrouwen die graag zichzelf voorop willen gaan zetten ondersteuning. Na een zwangerschapsverlies, nadat je moeder bent geworden, een relatiebreuk, een burn-out of door een andere reden kan het lastig zijn om je nieuwe ik te omarmen. Maar ook wanneer je gewoonweg jezelf wil zijn is het heel belangrijk om te leren hoe jij jezelf voorop kunt gaan zetten. Je kaartje tot de groep koop je hier. Je leest op de pagina over de Instagram Coaching wanneer de volgende groep begint.

Lief Gedragen op Instagram

  • Al een tijdje is het stil op Lief Gedragen Al
  • Kleur in mijn leven ik heb het nodig Altijd probeer
  • Iedereen heeft wel een mening Hoe jij om zou moeten
  • Throwback naar die ene keer dat ik in de duinen
  • Ik verwachtte het niet toen wij ons zoontje verloren maar
  • IK ZIE JOU! Oeps dat klinkt wel een beetje eng
  • Vandaag is het moederdag een dag die voor vele moeders
  • Missed me? Dankzij de vakantie met Evi en een planner
WhatsApp chat