Search here...
TOP

Lief Gedragen, wie is dat? Ik snap heel goed dat als je op zoek bent naar een coach om jou te ondersteunen na een zwangerschapsverlies dat je meer wil weten. Want je gaat uiteraard niet zomaar coaching bij iemand doen. Er moet een klik zijn en diegene moet wel weten waar zij het over heeft.

Van ervaringsdeskundige naar Coach

Achter Lief Gedragen zit ik, Kimberly Houweling. Met ruim 12 jaar ervaring als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en GGZ-Agoog heb ik veel ervaring met het coachen en ondersteunen van volwassenen die – tijdelijk – psychosociale ondersteuning nodig hebben.

Nadat ik zelf ervaringsdeskundige werd op het gebied van miskramen en rouwen om zwangerschapsverlies kwam ik er achter dat ik andere vrouwen wilde helpen. Ik had 2 miskramen en verloor mijn zoontje na een zwangerschap van ruim 17 weken door problemen met Kell-Antistoffen. Veelal ervaren vrouwen “een gat” door hun verdriet na zwangerschapsverlies. Ook ik kwam in dat gat en wist niet meer wat ik met mijn verdriet aan moest. Andere vrouwen werden zwanger en moeder, ik kon mijn kindjes niet vast houden.

Ik was de spil van mijn gezin en zorgde voor mijn man en kind. Ik vergat mijzelf waardoor ik in mijn verdriet bleef zitten. Na gesprekken met een POH-GGZ had ik weer wat ruimte in mijn hoofd en gevoel om voor mijzelf te zorgen. Pas nadat ik in contact kwam met andere vrouwen die een zwangerschapsverlies hadden meegemaakt en coaching door Miriam van Kreij kon ik weer zeggen dat ik mijn verlies een plek had gegeven. Ik volgde de opleiding tot coach zwangerschapsverlies bij Miriam van Kreij en ben ervan overtuigd dat ik door mijn eigen verlies andere vrouwen beter tot steun kan zijn.

Kimberly Lief Gedragen Coaching

Zwangerschapsverlies

Een zwangerschapsverlies verandert je. Misschien ben je minder spontaan, zie je de wereld wat minder rooskleurig of voel je veel schuld richting je kindje of partner. Allemaal logische reacties op het verlies van de zwangerschap. Op het verlies van jouw kindje. Waar iedereen aanvankelijk erg geïnteresseerd is in hoe het met je gaat kan het voelen alsof de aandacht van anderen verslapt en dat je er alleen voor staat. Veel vrouwen ervaren deze gevoelens en het is belangrijk om je verdriet een plek te geven. Een plek geven klinkt misschien een beetje vreemd maar om verder te kunnen met jouw leven is het belangrijk om aandacht te geven aan het verdriet dat aandacht verdient. Aan jezelf aandacht te geven.

Wat kan ik voor je doen?

Om jou de aandacht te geven die je nodig hebt bied ik een bewezen 5 stappenplan aan. Deze stappen doorlopen wij op de manier die het beste bij jou past. Zo kunnen we elke week een online sessie doen, twee keer een dagdeel of juist een volle dag samen de stappen doorlopen. Deze 5 stappen helpen jou om jouw verdriet een plek te geven, juist door het de aandacht te geven die het verdient. Tijdens deze 5 stappen is er ook aandacht voor jouw gezin en geef ik tips over het bespreekbaar maken van jouw verlies.

Zelf ben ik woonachtig in Velserbroek, gemeente Velsen (vlakbij Haarlem). Daardoor geef ik de één-op-één coaching op een locatie in Velserbroek. Je kunt altijd contact met me opnemen voor meer informatie over de coaching, zo geef ik namelijk ook online coaching.

Social Media

Op Facebook, Twitter en Instagram ben ik met Lief Gedragen actief. Op deze manier kan ik jullie laagdrempelig tips geven. Maar ook kan ik zo laten zien waar ik mee bezig ben en blijf ik op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Via de hashtag #iederkinddoetertoe ben ik makkelijk terug te vinden op de Social Media.

Lief Gedragen op Instagram

  • Valentijnsdag toch weer een speciale dag Of je er nou
  • Ik heb het vaak gedacht na het verlies van ons
  • Ik vind het zo enorm spannend maar vanaf vandaag bied
  • Vanaf morgen is het mogelijk om jouw kindje te registreren
  • Laatst had ik meerdere coachdagen in 1 week Waar ik
  • Bij de boekpresentatie van Miriam van Kreij nam ik Evi
  • Vrijdag 8 februari is het eerste Sterretjescaf in het Kweekcaf
  • Ik was de afgelopen maand behoorlijk afwezig op Instagram Het
WhatsApp chat