Search here...
TOP

Merk je dat je concentratie minder is en dat je misschien wel vastloopt op bepaalde gebieden in je leven? Of heb je misschien wel schuldgevoelens en een gevoel van leegte, boosheid of jaloezie? Heb je het gevoel dat je hier iets mee moet doen maar weet je niet wat? Op deze pagina lees je waarom Lief Gedragen jou zou kunnen helpen.

Lief Gedragen op Instagram

  • Vandaag is het moederdag een dag die voor vele moeders
  • Missed me? Dankzij de vakantie met Evi en een planner
  • Ook als coach ben ik vaak nog aan het denken
  • Tegen mijn dochter zeg ik altijd dat ik voor altijd
  • Deze kleine meid heeft de komende 2 weken vakantie Dat
  • Ondanks dat zwangerschapsverlies en coachen allemaal zware onderwerpen zijn zorg
  • Zoveel plannen voor de komende tijd! Zo stond ook de
  • Met deze leuke vrouwen ging ik afgelopen weekend dus de
WhatsApp chat