Ben jij druk of heb je liever dat je in 1 x klaar bent met de coaching? Dan is de mogelijkheid tot een volledige dag coaching waarschijnlijk de beste voor jou.

Volledige dag

Naast de mogelijkheden om wekelijks een individuele sessie te doen en 2x een dagdeel met sessies, bestaat ook de mogelijkheid om een volledige dag sessies te doen. Deze optie is er ook voor iedereen die buiten de regio Kennemerland woont.

Waarom een volledige dag coaching?

Tijdens een volledige dag zullen we de 5 in de praktijk bewezen stappen doorlopen waarmee Lief Gedragen werkt. Deze sessies zullen plaatsvinden op een prachtige locatie en zijn inclusief lunch. Het voordeel van een volledige dag is dat je maar 1 keer rekening hoeft te houden in je agenda met de planning. Maar nog belangrijker is dat je na 1 intensieve dag een flinke sprong hebt kunnen maken in het terugkrijgen van de balans na jouw zwangerschapsverlies.

Doordat je maar 1 keer rekening hoeft te houden met je planning, maar ook maar 1x hoeft te reizen is de volledige dag coaching een hele fijne optie. De hele dag sta jij centraal en werken we samen naar berusting en balans terugkrijgen in je leven. Het is dus echt een dag waarin je investeert in jezelf en jouw leven. De coaching en ontspanning lossen elkaar af en op een laagdrempelige manier ondersteun ik jou. De dropjes, koekjes en thee/ koffie staan uiteraard klaar die dag. Door de omgeving kun je tussendoor weer even tot jezelf komen, heel fijn in de wervelstorm die het leven soms kan zijn.

Contact

Wanneer jij je gegevens achterlaat via het onderstaande formulier, dan zal ik telefonisch contact met je opnemen om vrijblijvend de opties met jou te bespreken. Heb je liever dat je gelijk een online Liefdevol Gesprek kunt inplannen op het moment dat het jou uitkomt? Doe dat dan via de volgende link:

Gratis Liefdevol Gesprek inplannen

Share this Post