Lief Gedragen biedt verschillende mogelijkheden. Heb je graag dat ik thuis bij jou kom en dat je per enkele sessie plant met mij? Dan is deze optie voor jou erg geschikt.

Enkele Sessie

In totaal zijn er 5 sessies waarin ik jou help met het terugkrijgen van de balans in je leven na een een zwangerschapsverlies. Bij de enkele sessies doe je er dus maximaal 5 weken over om de stappen te doorlopen. Doordat de sessies ongeveer een uur tot anderhalf uur duren kun je de sessies makkelijk tussendoor plannen op de momenten dat het jou uitkomt. Ook biedt Lief Gedragen een dagdeel coaching of een volledige dag coaching.

Waarom kiezen voor een enkele sessie?

Woon jij in de regio Kennemerland en vind je het fijn als er iemand bij jou thuis komt? Dan zijn deze sessies erg geschikt voor jou. Ik kom bij jou thuis wanneer het jou uitkomt en neem de spullen voor de sessies mee. Van te voren hebben we een oriënterend online gesprek zodat jij weet wie er in je huis komt en voor mij zodat ik jou het beste kan bieden. Doordat de sessies hooguit anderhalf uur duren kun je de rest van de dag doen wat jij fijn vind.

Na elke sessie zal je verschillen merken en als jij het prettig vind om even bij te kunnen komen na een sessie is de enkele sessie dus erg geschikt. Zo krijg je in behapbare stukje de stappen aangeboden die Lief Gedragen biedt.

Contact

Wanneer jij je gegevens achterlaat via het onderstaande formulier neem ik contact met je op wanneer het jou uitkomt om de mogelijkheden door te spreken. Heb je liever eerst een online Liefdevol Gesprek? Dan kun je deze inplannen op het moment dat het jou uitkomt. Bij beide mogelijkheden neem ik met jou je wensen en klachten door. Maar ook neem ik met je door wat Lief Gedragen voor jou kan betekenen.

 

Share this Post