Lief Gedragen biedt verschillende mogelijkheden. Heb je graag dat ik thuis bij jou kom en dat je na 2 x een dagdeel klaar bent met coaching? Dan is deze optie voor jou erg geschikt.

Dagdeel

Naast de mogelijkheid om wekelijks een enkele sessie te doorlopen bij Lief Gedragen is het ook mogelijk om een dagdeel een aantal sessies te doorlopen. Dit is fijn voor jou omdat je in zo’n 2 á 3 dagdelen klaar bent. Vind je dat prettig? Dan is de mogelijkheid voor een dagdeel coaching geschikt voor jou. Liever in 1 dag klaar? Dan is de complete dag coaching waarschijnlijk de beste keuze voor jou.

Waarom kiezen voor een dagdeel?

De mogelijkheid tot dagdelen heeft als voordeel dat je snel de sessies doorloopt en dus ook snel verschil zal merken. Aan jou is de keuze. Ik kom bij jou thuis en daardoor heb je de coaching in jouw eigen vertrouwde omgeving. Samen plannen we ten minste 2 dagdelen. Eventueel kunnen we nog een derde dagdeel plannen om extra aandacht te geven aan de eerdere stappen wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Je merkt snel verschil maar de stappen blijven behapbaar. In de ochtend heb je coaching en in de middag kun je aandacht aan jezelf besteden. Het is wel aan te raden om na de coaching een moment voor jezelf te nemen en niet gelijk aan de orde van de dag over te gaan. Heb je liever niet dat ik bij jou thuis kom omdat je het fijn vind de coaching ergens anders te ervaren? Ook dat is een mogelijkheid, Lief Gedragen heeft een prachtige locatie waar de coaching dan kan plaatsvinden.

Contact

Wanneer jij je gegevens achterlaat via het onderstaande formulier, dan zal ik telefonisch contact met je opnemen om vrijblijvend de opties met jou te bespreken voor de coaching in dagdelen. Vind je het fijner om direct een afspraak in te plannen en mij te zien? Dan kun je gemakkelijk een Liefdevol Gesprek inplannen op het moment dat het jou uitkomt.

 

Share this Post