Search here...
TOP
In november 2017 kregen we na een zwangerschap van bijna 12 weken slecht nieuws bij de 2de termijn bepaling. Ons kleintje was gestopt met leven. De week daarvoor hebben we hem nog zien bewegen en een mooi kloppend hartje gezien. Dit was onze 2de miskraam. Deze keer kwam de miskraam helaas niet vanzelf opgang en moest mijn lichaam na een week afwachten toch een handje geholpen worden. Op 20 november is ons kleintje geboren. Maar net 5cm groot maar helemaal compleet. Ik heb het na het verlies van Senn heel moeilijk gehad. Ik zat mezelf enorm in de weg, had totaal geen vertrouwen meer in mijn lichaam, was bang om geluk weer toe te laten en vond het moeilijk om mijn verdriet maar vooral Senn, een plekje in ons leven, in ons gezin te geven. Via mijn verloskundige kwam ik in contact met Kimberly. Die mij ontzettend geholpen heeft mijzelf weer terug te vinden en Senn en ons andere sterretje dat zo verdiende plekje in ons gezin te geven. Dankjewel Kimberly! Ik weet dat je nog veel meer vrouwen kunt helpen hun verdriet toe te laten en het onderwerp miskramen bespreekbaar te maken!
Ik heb de coaching echt als verschrikkelijk kostbaar ervaren. Wat een fijne manier om hier mee om te leren gaan en de eerste stap te zetten door Eleni in me te laten verweven en door te durven gaan.
Reviews Lief Gedragen
Kim
Cliënte en moeder Eleni*
Ik heb Kimberly leren kennen als een coach die gedreven, liefdevol en buiten de kaders durft te kijken. Ze durft te benoemen wat (nog) niet zichtbaar is. Heeft oog voor jou als mens met je verdriet én weet met haar enthousiasme ook de luchtigheid prachtig te verbinden. Een liefdevol mens voor cliënt en collega
Kimberly is een gedreven vrouw die met haar hart Lief Gedragen leidt. Haar missie is overduidelijk en zij wil niets liever dan vrouwen helpen in het verwerken van hun verdriet. Als ervaringsdeskundige weet zij waar zij het over heeft en kan zij de juiste hulp bieden aan vrouwen die hetzelfde hebben ervaren. Kimberly is niet commercieel, maar denkt met haar hart en kijkt naar waar de behoefte ligt. Haar kracht is het luisteren, doorvragen en steunen. Zij weet de gevoelige snaar te raken, maar weet dit heel subtiel en op een veilige manier te doen.
Kimberly is geknipt voor haar werkzaamheden als coach: een luisterend oor, lief, rustig en zonder oordeel, betrouwbaar en in staat om je met een veel beter gevoel te laten vertrekken dan waarmee je kwam. Ik vind het zo mooi dat ze een hele heftige, intens verdrietige gebeurtenis heeft kunnen ombuigen naar iets prachtigs. Ze helpt andere vrouwen bij het vinden van hun verwerking, hoe mooi is dat?
Ik heb Kimberly leren kennen door haar blog Beebs and Moms. Totdat ik zelf m'n dochtertje verloor tijdens de zwangerschap en ik Lief Gedragen ontdekte. En wat heeft mij dit goed gedaan! Zoveel lieve woorden, oprechte interesse, zo fijn. Het gevoel dat je echt gehoord en begrepen wordt! Een echte kanjer! Dank je wel voor alles en dat ik mijn verhaal heb mogen delen.
Soms moet je jezelf iets gunnen, een nieuwe outfit of een patatje. Maar wat elke vrouw die kampt met zwangerschapsverlies zichzelf zou moeten gunnen is een coachingssessie met Kimberly. Persoonlijk vond ik het een hele laagdrempelige en fijne manier van het bespreekbaar maken, herbeleven en erkenning van mijn zwangerschapsverliezen. We hebben gepraat en praktische opdrachten gedaan die mij een een duidelijker inzicht gaven in het verleden, het nu en de toekomst rondom het thema zwangerschapsverlies. Na de sessies ging ik met meer rust en vertrouwen de deur uit. Ik vond het een hele bijzondere ervaring en had deze coachingssessise niet willlen missen. Dankje wel Kimberly.
Reviews Lief Gedragen
Susanne
Cliënte

Lief Gedragen op Instagram

  • Al een tijdje is het stil op Lief Gedragen Al
  • Kleur in mijn leven ik heb het nodig Altijd probeer
  • Iedereen heeft wel een mening Hoe jij om zou moeten
  • Throwback naar die ene keer dat ik in de duinen
  • Ik verwachtte het niet toen wij ons zoontje verloren maar
  • IK ZIE JOU! Oeps dat klinkt wel een beetje eng
  • Vandaag is het moederdag een dag die voor vele moeders
  • Missed me? Dankzij de vakantie met Evi en een planner
WhatsApp chat