Wat vinden anderen van de coaching van Lief Gedragen, wat heeft het hen gebracht en wat vinden andere professionals van de coaching die Kimberly biedt? Je leest het in deze reviews.

Reviews moeders:

Kirsten, moeder Senn*:

In november 2017 kregen we na een zwangerschap van bijna 12 weken slecht nieuws bij de 2de termijn bepaling. Ons kleintje was gestopt met leven. De week daarvoor hebben we hem nog zien bewegen en een mooi kloppend hartje gezien.

Dit was onze 2de miskraam. Deze keer kwam de miskraam helaas niet vanzelf opgang en moest mijn lichaam na een week afwachten toch een handje geholpen worden. Op 20 november is ons kleintje geboren. Maar net 5cm groot maar helemaal compleet.

Ik heb het na het verlies van Senn heel moeilijk gehad. Ik zat mezelf enorm in de weg, had totaal geen vertrouwen meer in mijn lichaam, was bang om geluk weer toe te laten en vond het moeilijk om mijn verdriet maar vooral Senn, een plekje in ons leven, in ons gezin te geven.

Via mijn verloskundige kwam ik in contact met Kimberly. Die mij ontzettend geholpen heeft mijzelf weer terug te vinden en Senn en ons andere sterretje dat zo verdiende plekje in ons gezin te geven. Dankjewel Kimberly! Ik weet dat je nog veel meer vrouwen kunt helpen hun verdriet toe te laten en het onderwerp miskramen bespreekbaar te maken!

Reviews professionals:

Brenda, Ieder Kind Doet Ertoe

Ik heb Kimberly leren kennen als een coach die gedreven, liefdevol en buiten de kaders durft te kijken. Ze durft te benoemen wat (nog) niet zichtbaar is. Heeft oog voor jou als mens met je verdriet én weet met haar enthousiasme ook de luchtigheid prachtig te verbinden. Een liefdevol mens voor cliënt en collega