Wanneer Lief Gedragen

Achter Lief Gedragen zit Kimberly Houweling coach in rouw en zwangerschapsverlies.

Nadat ik zelf ervaringsdeskundige werd op het gebied van miskramen en rouwen om verlies tijdens mijn zwangerschappen kwam ik er achter dat ik andere vrouwen wilde helpen. Veelal ervaren vrouwen “een gat” door hun verdriet na een miskraam, doodgeboorte of een (medische) abortus. Mijn missie is om dat verdriet lichter te maken, vrouwen te laten merken dat zij niet alleen staan en verder kunnen gaan.

Kimberly Coach Lief Gedragen

Met ruim 12 jaar ervaring als  Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, GGZ-Agoog en inmiddels opgeleid tot Miskraambegeleider door Miriam van Kreij van Miskraambegeleiding Nederland bied ik jou ervaring en de mogelijkheden om jouw verlies een plek te geven.

Woonachtig in Velserbroek, gemeente Velsen, ben ik vooral werkzaam in de regio Zuid-Kennemerland. Maar ook wanneer je buiten deze regio woont kun je altijd contact met me opnemen voor meer informatie.