Search here...
TOP

Als je coaching aangaat met iemand dan is het logisch dat je meer wil weten over diegene. Bij “Meer over Lief Gedragen” lees je alles over Lief Gedragen. Wie ben ik, wat heb ik voor opleiding gedaan, wat cliënten van Lief Gedragen vinden, met wie ik samenwerk en hoe je in contact komt met mij.

Lief Gedragen op Instagram

  • Deze kleine meid heeft de komende 2 weken vakantie Dat
  • Ondanks dat zwangerschapsverlies en coachen allemaal zware onderwerpen zijn zorg
  • Zoveel plannen voor de komende tijd! Zo stond ook de
  • Met deze leuke vrouwen ging ik afgelopen weekend dus de
  • Eindelijk heb ik een nieuwe profielfoto en op mn site!
  • Jaaaaa hoor! Dit weekend ga ik met oa bychrista naar
  • Het gras lijkt altijd groener bij een ander totdat blijkt
  • Een tijdje terug stond ik met mijn moeder in de
WhatsApp chat