Search here...
TOP

Als je coaching aangaat met iemand dan is het logisch dat je meer wil weten over diegene. Bij “Meer over Lief Gedragen” lees je alles over Lief Gedragen. Wie ben ik, wat heb ik voor opleiding gedaan, wat cliënten van Lief Gedragen vinden, met wie ik samenwerk en hoe je in contact komt met mij.

Lief Gedragen op Instagram

  • Al een tijdje is het stil op Lief Gedragen Al
  • Kleur in mijn leven ik heb het nodig Altijd probeer
  • Iedereen heeft wel een mening Hoe jij om zou moeten
  • Throwback naar die ene keer dat ik in de duinen
  • Ik verwachtte het niet toen wij ons zoontje verloren maar
  • IK ZIE JOU! Oeps dat klinkt wel een beetje eng
  • Vandaag is het moederdag een dag die voor vele moeders
  • Missed me? Dankzij de vakantie met Evi en een planner
WhatsApp chat