Search here...
TOP

Als je coaching aangaat met iemand dan is het logisch dat je meer wil weten over diegene. Bij “Meer over Lief Gedragen” lees je alles over Lief Gedragen. Wie ben ik, wat heb ik voor opleiding gedaan, wat cliënten van Lief Gedragen vinden, met wie ik samenwerk en hoe je in contact komt met mij.

Lief Gedragen op Instagram

  • Valentijnsdag toch weer een speciale dag Of je er nou
  • Ik heb het vaak gedacht na het verlies van ons
  • Ik vind het zo enorm spannend maar vanaf vandaag bied
  • Vanaf morgen is het mogelijk om jouw kindje te registreren
  • Laatst had ik meerdere coachdagen in 1 week Waar ik
  • Bij de boekpresentatie van Miriam van Kreij nam ik Evi
  • Vrijdag 8 februari is het eerste Sterretjescaf in het Kweekcaf
  • Ik was de afgelopen maand behoorlijk afwezig op Instagram Het
WhatsApp chat