Search here...
TOP

Elke maand heb ik met 5 vrouwen die een zwangerschapsverlies hebben meegemaakt een gratis liefdevol gesprek. Wil je jouw verhaal over jouw zwangerschapsverlies delen of twijfel je of jouw klachten iets met jouw zwangerschapsverlies te maken hebben? Ik ben er voor je en verken samen met jou je eventuele klachten.

Gratis Liefdevol gesprek

Tijdens de gratis Liefdevolle gesprekken verken ik met jou jouw situatie en wat ik voor jou kan betekenen. Veel vrouwen weten niet dat de problemen die zij in hun leven ervaren deel zijn van hun rouw. Vooral luister ik naar jou en bied je zo een fijne manier aan om over jouw zwangerschapsverlies te kunnen praten. Je hart luchten, je twijfels delen of juist je schuldgevoelens waarvan je deze niet met de mensen in je omgeving kunt delen? Alles is mogelijk tijdens een liefdevol gesprek.

De gratis en vrijblijvende liefdevolle gesprekken plan je makkelijk zelf in via de link hieronder. Zo hebben we een gesprek wanneer het jou uitkomt. Het enige dat jij nodig hebt is een telefoon of laptop waarmee je kunt beeldbellen. Ik bel jou via het systeem op het afgesproken moment. Geen eindeloos puzzelen met je agenda dus en je hoeft er ook niet de deur voor uit. Heel makkelijk en fijn dus, wat houdt je nu nog tegen?!

Gratis en vrijblijvend Liefdevol Gesprek plannen

Lief Gedragen op Instagram

  • Valentijnsdag toch weer een speciale dag Of je er nou
  • Ik heb het vaak gedacht na het verlies van ons
  • Ik vind het zo enorm spannend maar vanaf vandaag bied
  • Vanaf morgen is het mogelijk om jouw kindje te registreren
  • Laatst had ik meerdere coachdagen in 1 week Waar ik
  • Bij de boekpresentatie van Miriam van Kreij nam ik Evi
  • Vrijdag 8 februari is het eerste Sterretjescaf in het Kweekcaf
  • Ik was de afgelopen maand behoorlijk afwezig op Instagram Het
WhatsApp chat