Search here...
TOP

Elke maand heb ik met 5 vrouwen die een zwangerschapsverlies hebben meegemaakt een gratis liefdevol gesprek. Wil je jouw verhaal over jouw zwangerschapsverlies delen of twijfel je of jouw klachten iets met jouw zwangerschapsverlies te maken hebben? Ik ben er voor je en verken samen met jou je eventuele klachten.

Gratis Liefdevol gesprek

Tijdens de gratis Liefdevolle gesprekken verken ik met jou jouw situatie en wat ik voor jou kan betekenen. Veel vrouwen weten niet dat de problemen die zij in hun leven ervaren deel zijn van hun rouw. Vooral luister ik naar jou en bied je zo een fijne manier aan om over jouw zwangerschapsverlies te kunnen praten. Je hart luchten, je twijfels delen of juist je schuldgevoelens waarvan je deze niet met de mensen in je omgeving kunt delen? Alles is mogelijk tijdens een liefdevol gesprek.

De gratis en vrijblijvende liefdevolle gesprekken plan je makkelijk zelf in via de link hieronder. Zo hebben we een gesprek wanneer het jou uitkomt. Het enige dat jij nodig hebt is een telefoon of laptop waarmee je kunt beeldbellen. Ik bel jou via het systeem op het afgesproken moment. Geen eindeloos puzzelen met je agenda dus en je hoeft er ook niet de deur voor uit. Heel makkelijk en fijn dus, wat houdt je nu nog tegen?!

Gratis en vrijblijvend Liefdevol Gesprek plannen

Lief Gedragen op Instagram

  • Deze kleine meid heeft de komende 2 weken vakantie Dat
  • Ondanks dat zwangerschapsverlies en coachen allemaal zware onderwerpen zijn zorg
  • Zoveel plannen voor de komende tijd! Zo stond ook de
  • Met deze leuke vrouwen ging ik afgelopen weekend dus de
  • Eindelijk heb ik een nieuwe profielfoto en op mn site!
  • Jaaaaa hoor! Dit weekend ga ik met oa bychrista naar
  • Het gras lijkt altijd groener bij een ander totdat blijkt
  • Een tijdje terug stond ik met mijn moeder in de
WhatsApp chat