Search here...
TOP

Ben je een professional of wil je gewoonweg meer weten over Lief Gedragen? Er zijn meerdere manieren om op de hoogte te blijven van alle activiteiten van Lief Gedragen maar ook om contact op te nemen. Welke mogelijkheden er zijn lees je op deze pagina.

Meer weten over Lief Gedragen?

Wil je meer weten over wat ik doe met Lief Gedragen of wat ik voor jou kan betekenen? Je vind al veel informatie op de site. Zo kun je lezen wie er achter Lief Gedragen zit. Maar ook welke mogelijkheden aan coaching Lief Gedragen bied.

Lief Gedragen is actief op Social Media. Zo vind je mij op Facebook, Twitter en Instagram. Daar hou ik je op de hoogte van o.a. nieuwe ontwikkelingen en activiteiten. Wanneer er een nieuwe blog of als er nieuws is zal ik de volgers op Social Media hiervan op de hoogte brengen. In de toekomst zal ik met een besloten groep op Facebook ook vrouwen die coaching van Lief Gedragen (hebben) ontvangen de mogelijkheid bieden om met andere vrouwen die zwangerschapsverlies hebben ervaren in contact te komen.

Samenwerken

Ben jij verloskundige, huisarts, POH-GGZ, coach, uitvaartondernemer of verkoop jij herinneringsartikelen en wil jij met Lief Gedragen samenwerken? Er zijn een hoop mogelijkheden en ik zou graag met je kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Je kunt via het onderstaande contactformulier, via whatsapp of direct via de mail contact met me opnemen.

Contact opnemen

Wil je graag een vrijblijvend gesprek met mij over wat Lief Gedragen voor jou kan betekenen? Neem dan vooral contact via whatsapp ( via de knop rechts in beeld)  of direct via de mail. Als je jouw gegevens via het onderstaande formulier achterlaat zal ik contact met je opnemen. Heb je een voorkeur voor een bepaalde vorm van contact? Als je dit vermeld in het contactformulier dan zal ik rekening houden met jouw voorkeur.

Kimberly Houweling
06-82901397
info@liefgedragen.nl
www.liefgedragen.nl

 

 

Lief Gedragen is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met het KvK-nummer : 71000879

Lief Gedragen op Instagram

  • Een tijdje terug stond ik met mijn moeder in de
  • Achter de schermen ben ik bezig met de invulling van
  • Geluk is iets om te delen te voelen en wat
  • Moeder zijn ik vond het een behoorlijke switch Ik wilde
  • We laten ons allemaal van een bepaalde kant zien op
  • Je wist het waarschijnlijk niet maar ik ben een enorme
  • Yup ik ben een lucky mom en ik weet heel
  • Ik krijg op mijn post van afgelopen maandag en in
WhatsApp chat