Search here...
TOP
Wanneer Lief Gedragen

Contact

Ben je een professional of wil je gewoonweg meer weten over Lief Gedragen? Er zijn meerdere manieren om op de hoogte te blijven van alle activiteiten van Lief Gedragen maar ook om contact op te nemen. Welke mogelijkheden er zijn lees je op deze pagina.

Meer weten over Lief Gedragen?

Wil je meer weten over wat ik doe met Lief Gedragen of wat ik voor jou kan betekenen? Je vind al veel informatie op de site. Zo kun je lezen wie er achter Lief Gedragen zit. Maar ook welke mogelijkheden aan coaching Lief Gedragen bied.

Lief Gedragen is actief op Social Media. Zo vind je mij op Facebook, Twitter en Instagram. Daar hou ik je op de hoogte van o.a. nieuwe ontwikkelingen en activiteiten. Wanneer er een nieuwe blog of als er nieuws is zal ik de volgers op Social Media hiervan op de hoogte brengen. In de toekomst zal ik met een besloten groep op Facebook ook vrouwen die coaching van Lief Gedragen (hebben) ontvangen de mogelijkheid bieden om met andere vrouwen die zwangerschapsverlies hebben ervaren in contact te komen.

Samenwerken

Ben jij verloskundige, huisarts, POH-GGZ, coach, uitvaartondernemer of verkoop jij herinneringsartikelen en wil jij met Lief Gedragen samenwerken? Er zijn een hoop mogelijkheden en ik zou graag met je kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Je kunt via het onderstaande contactformulier, via whatsapp of direct via de mail contact met me opnemen.

Contact opnemen

Wil je graag een vrijblijvend gesprek met mij over wat Lief Gedragen voor jou kan betekenen? Neem dan vooral contact via whatsapp ( via de knop rechts in beeld)  of direct via de mail. Als je jouw gegevens via het onderstaande formulier achterlaat zal ik contact met je opnemen. Heb je een voorkeur voor een bepaalde vorm van contact? Als je dit vermeld in het contactformulier dan zal ik rekening houden met jouw voorkeur.

Kimberly Houweling
06-82901397
info@liefgedragen.nl
www.liefgedragen.nl

 

 

Lief Gedragen is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met het KvK-nummer : 71000879

Lief Gedragen op Instagram

  • Vanavond is het kerstavond misschien wel de eerste avond vol
  • Het is bijna kerst en ik hoor van alle mamas
  • De dagen zijn kort de avonden lang December vind ik
  • Je bent er veel te veel mee bezig je moet
  • Vandaag is mijn vlinderkindje jarig Het meisje dat ik kreeg
  • Naast alle mamas die inmiddels kindjes in hun armen kunnen
  • Vandaag is het Wereldlichtjesdag de dag dat vele moeders de
  • Steeds hoor ik het de mamas die ik spreek zeggen
WhatsApp chat