Traject Coaching Zwangerschapsverlies
Coaching

Traject Coaching

Ben jij druk of wil je snel resultaat met de coaching? Dan is een coachingstraject voor jou waarschijnlijk het best passend.

Coaching Traject

Merk jij dat je de balans kwijt bent in je rouwproces en vind je het lastig om weer vat op je leven en verdriet te krijgen na het verlies van jouw kindje? De traject coaching helpt jou in korte tijd op een intensieve manier om weer balans te krijgen in je rouw. Ik help jou in het omgaan met jouw verlies en geef je de handvatten om je verlies in je leven te verweven.

Waarom een coachingstraject?

Tijdens het coachingstraject zullen we de 5 in de praktijk bewezen stappen doorlopen waarmee Lief Gedragen werkt. Deze sessies zullen plaatsvinden op een prachtige locatie en zijn inclusief lunch. Het voordeel van dit traject is dat je maar 1 of 2 keer rekening hoeft te houden in je agenda met de planning. Maar nog belangrijker is dat je na 1 intensieve dag of 2 halve intensieve dagen een flinke sprong hebt kunnen maken in het terugkrijgen van de balans na jouw zwangerschapsverlies.

Doordat je maar 1 of 2 keer rekening hoeft te houden met je planning, maar ook maar 1 of 2 x hoeft te reizen is het coachingstraject een hele fijne optie. De hele dag sta jij centraal en werken we samen naar berusting en balans terugkrijgen in je leven. Het is dus echt een dag waarin je investeert in jezelf en jouw leven. De coaching en ontspanning lossen elkaar af en op een laagdrempelige manier ondersteun ik jou. De dropjes, koekjes en thee/ koffie staan uiteraard klaar tijdens de coaching. Door de omgeving kun je tussendoor weer even tot jezelf komen, heel fijn in de wervelstorm die het leven soms kan zijn.

Contact

Wanneer jij je gegevens achterlaat via het onderstaande formulier, dan zal ik telefonisch contact met je opnemen om vrijblijvend de opties met jou te bespreken. Heb je liever een andere vorm van coaching? Bekijk de andere opties die Lief Gedragen biedt dan via de volgende link:

Coaching Lief Gedragen

«

»