Search here...
TOP

Heb je wel behoefte aan het spreken met iemand die weet wat je doormaakt en met je mee kan denken maar heb je geen tijd of behoefte aan een volledig coachingstraject? Dan is een Online sessie een goede optie.

Online Sessie

Vanuit je eigen vertrouwde omgeving via je telefoon of laptop coaching krijgen. Het is mogelijk! In mijn eigen digitale spreekkamer bespreek ik met jou je situatie en waar je tegenaan loopt. Waar zit nu de angel in en met tips & tricks help ik jou in 1 sessie al naar meer balans in jouw rouwproces om het kindje dat je graag in je armen zou willen houden.

Maar ook voor de vrouwen die graag willen leren om zichzelf voorop te zetten, die meer zelfvertrouwen willen krijgen en meer geluk willen ervaren in hun leven zijn er online sessies te boeken. Is de Instagram Coaching je bevallen of vind je het fijner om één- op- één sessies te hebben online i.p.v. het zelfstandig werken in een groep? Dan is de Online Sessie voor jou ideaal!

Duur en inhoud van de online sessie

De online sessie duurt maximaal anderhalf uur. In deze sessie bespreek ik  met jou waar je tegenaan loopt en denk ik met je mee. Er is ruimte voor jouw verhaal en jouw kindje(s) die je moet missen. Met tips en tricks help ik je verder in je rouwproces. De online sessies zijn makkelijk in te passen in jouw dag en aanpasbaar aan jouw situatie. Heb je behoefte aan meerdere gesprekken? Dan is dat uiteraard mogelijk en kijken we per keer waar jij behoefte aan hebt.

Tijdens de sessies is aandacht voor jou, je gezin, je partner en het omgaan met de buitenwereld. Waar loop jij tegenaan en wat vind jij lastig? Het gaat om jouw proces en dus zijn alle sessies voor iedereen anders. Dat maakt ze heel bijzonder en door de flexibiliteit ook makkelijk voor jou om in jouw drukke schema in te passen. Gaan je levende kinderen naar school en heb je niet de mogelijkheid om een complete dag coaching aan te gaan, de online sessie is de mogelijkheid dan voor jou.

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in de online sessies en wil je meer weten? Via de whatsapp knop op de pagina neem je makkelijk contact met me op en anders via het contactformulier hieronder. Dan zal ik in contact met je komen om de mogelijkheden met je te bespreken.

Lief Gedragen op Instagram

  • Al een tijdje is het stil op Lief Gedragen Al
  • Kleur in mijn leven ik heb het nodig Altijd probeer
  • Iedereen heeft wel een mening Hoe jij om zou moeten
  • Throwback naar die ene keer dat ik in de duinen
  • Ik verwachtte het niet toen wij ons zoontje verloren maar
  • IK ZIE JOU! Oeps dat klinkt wel een beetje eng
  • Vandaag is het moederdag een dag die voor vele moeders
  • Missed me? Dankzij de vakantie met Evi en een planner
WhatsApp chat