Search here...
TOP

Heb je wel behoefte aan het spreken met iemand die weet wat je doormaakt en met je mee kan denken maar heb je geen tijd of behoefte aan een volledig coachingstraject? Dan is een Online sessie een goede optie.

Online sessie

Vanuit je eigen vertrouwde omgeving via je telefoon of laptop coaching krijgen. Het is mogelijk! In mijn eigen digitale spreekkamer bespreek ik met jou je situatie en waar je tegenaan loopt. Waar zit nu de angel in en met tips & tricks help ik jou in 1 sessie al naar meer balans in jouw rouwproces.

Duur en inhoud van de online sessie

De online sessie duurt maximaal anderhalf uur. In deze sessie bespreek ik zoals ik al aangaf met jou waar je tegenaan loopt en denk ik met je mee. Er is ruimte voor jouw verhaal en jouw kindje(s) die je moet missen. Met tips en tricks help ik je verder in je rouwproces. De online sessies zijn makkelijk in te passen in jouw dag en aanpasbaar aan jouw situatie. Heb je behoefte aan meerdere gesprekken? Dan is dat uiteraard mogelijk en kijken we per keer waar jij behoefte aan hebt.

Tijdens de sessies is aandacht voor jou, je gezin, je partner en het omgaan met de buitenwereld. Waar loop jij tegenaan en wat vind jij lastig? Het gaat om jouw proces en dus zijn alle sessies voor iedereen anders. Dat maakt ze heel bijzonder en door de flexibiliteit ook makkelijk voor jou om in jouw drukke schema in te passen. Gaan je levende kinderen naar school en heb je niet de mogelijkheid om een complete dag coaching aan te gaan, de online sessie is de mogelijkheid dan voor jou.

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in de online sessies en wil je meer weten? Via de whatsapp knop op de pagina neem je makkelijk contact met me op en anders via het contactformulier hieronder. Dan zal ik in contact met je komen om de mogelijkheden met je te bespreken.

Lief Gedragen op Instagram

  • Valentijnsdag toch weer een speciale dag Of je er nou
  • Ik heb het vaak gedacht na het verlies van ons
  • Ik vind het zo enorm spannend maar vanaf vandaag bied
  • Vanaf morgen is het mogelijk om jouw kindje te registreren
  • Laatst had ik meerdere coachdagen in 1 week Waar ik
  • Bij de boekpresentatie van Miriam van Kreij nam ik Evi
  • Vrijdag 8 februari is het eerste Sterretjescaf in het Kweekcaf
  • Ik was de afgelopen maand behoorlijk afwezig op Instagram Het
WhatsApp chat