Search here...
TOP

Vind je het prettig om tegelijk met andere vrouwen coaching te krijgen? Dan zijn de groepssessies van Lief Gedragen zeker iets voor jou.

Groepssessies

Tegelijk met andere vrouwen die weten wat je meemaakt coaching krijgen? Tijdens de groepssessies die Lief Gedragen geeft is ruimte voor contacten opbouwen en samen werken we aan de hand van 5 stappen naar een betere balans na een zwangerschapsverlies. De groepssessies kunnen door heel Nederland plaatsvinden.

Waarom kiezen voor een groepssessie?

Bij voldoende animo zullen groepssessies worden opgezet. Deze zal dan op een nader te bepalen locatie worden gehouden en in overleg met de deelnemers vorm krijgen. Zo zou het kunnen zijn dat er een volledige dag met de groep zal worden uitgetrokken voor de sessies, 2x een dagdeel of juist 5 weken lang een avond. Eigenlijk zoals de reguliere sessies maar dan in groepsvorm. Het voordeel van de groepssessies is dat je in contact komt met lotgenoten. Je hebt daardoor direct ook contact met andere vrouwen die jou en jouw verdriet zullen begrijpen. De groepen zullen bestaan uit 4- 6 vrouwen.

Ook zal er aan de hand van de animo worden bekeken waar de groepssessies worden gehouden. De groepssessies kunnen door heel Nederland worden gegeven. Wil jij graag met jouw verloskundigenpraktijk meer ondersteuning geven aan de vrouwen met een zwangerschapsverlies? Neem dan contact met mij op via het onderstaande formulier. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Ook bij mamacafés of andere groepsactiviteiten waar vrouwen met zwangerschapsverlies komen kunnen de groepssessies plaatsvinden.

Contact

Wanneer jij je gegevens achterlaat via het onderstaande formulier, dan zal ik telefonisch contact met je opnemen om vrijblijvend de opties met jou te bespreken. Heb je liever individuele coaching? Dan biedt Lief Gedragen meerdere opties zoals Online coaching en 1- op -1 Coaching. Plan direct een Liefdevol Gesprek in om alle opties te bespreken.

Lief Gedragen op Instagram

  • Een tijdje terug stond ik met mijn moeder in de
  • Achter de schermen ben ik bezig met de invulling van
  • Geluk is iets om te delen te voelen en wat
  • Moeder zijn ik vond het een behoorlijke switch Ik wilde
  • We laten ons allemaal van een bepaalde kant zien op
  • Je wist het waarschijnlijk niet maar ik ben een enorme
  • Yup ik ben een lucky mom en ik weet heel
  • Ik krijg op mijn post van afgelopen maandag en in
WhatsApp chat