Search here...
TOP
Ben jij druk of wil je snel resultaat met de coaching? Dan is 1 – op – 1 coaching voor jou waarschijnlijk het best passend.

1 – op – 1 Coaching

Merk jij dat je de balans kwijt bent in je rouwproces en vind je het lastig om weer vat op je leven en verdriet te krijgen na het verlies van jouw kindje? De 1 – op – 1 coaching helpt jou in korte tijd op een intensieve manier om weer balans te krijgen in je rouw. Ik help jou in het omgaan met jouw verlies en geef je de handvatten om je verlies in je leven te verweven.

Waarom 1 – op – 1 coaching?

Tijdens de 1 – op – 1 coaching zullen we de 5 in de praktijk bewezen stappen doorlopen waarmee Lief Gedragen werkt. Deze sessies zullen plaatsvinden op een prachtige locatie en zijn inclusief lunch. Het voordeel van deze vorm van coaching is dat je maar 1 of 2 keer rekening hoeft te houden in je agenda met de planning. Maar nog belangrijker is dat je na 1 intensieve dag of 2 halve intensieve dagen een flinke sprong hebt kunnen maken in het terugkrijgen van de balans na jouw zwangerschapsverlies. Doordat je maar 1 of 2 keer rekening hoeft te houden met je planning, maar ook maar 1 of 2 x hoeft te reizen is de 1 – op – 1 coaching een hele fijne optie. De hele dag sta jij centraal en werken we samen naar berusting en balans terugkrijgen in je leven. Het is dus echt een dag waarin je investeert in jezelf en jouw leven. De coaching en ontspanning lossen elkaar af en op een laagdrempelige manier ondersteun ik jou. De dropjes, koekjes en thee/ koffie staan uiteraard klaar tijdens de coaching. Door de omgeving kun je tussendoor weer even tot jezelf komen, heel fijn in de wervelstorm die het leven soms kan zijn.

Contact

Wanneer jij je gegevens achterlaat via het onderstaande formulier, dan zal ik telefonisch contact met je opnemen om vrijblijvend de opties met jou te bespreken. Heb je liever een andere vorm van coaching? Bekijk de andere opties die Lief Gedragen biedt dan via de volgende link:

Coaching Lief Gedragen

Soms moet je jezelf iets gunnen, een nieuwe outfit of een patatje. Maar wat elke vrouw die kampt met zwangerschapsverlies zichzelf zou moeten gunnen is een coachingssessie met Kimberly. Persoonlijk vond ik het een hele laagdrempelige en fijne manier van het bespreekbaar maken, herbeleven en erkenning van mijn zwangerschapsverliezen. We hebben gepraat en praktische opdrachten gedaan die mij een een duidelijker inzicht gaven in het verleden, het nu en de toekomst rondom het thema zwangerschapsverlies. Na de sessies ging ik met meer rust en vertrouwen de deur uit. Ik vond het een hele bijzondere ervaring en had deze coachingssessies niet willen missen. Dank je wel Kimberly.
Reviews Lief Gedragen
Susanne
Cliënte
In november 2017 kregen we na een zwangerschap van bijna 12 weken slecht nieuws bij de 2de termijn bepaling. Ons kleintje was gestopt met leven. De week daarvoor hebben we hem nog zien bewegen en een mooi kloppend hartje gezien. Dit was onze 2de miskraam. Deze keer kwam de miskraam helaas niet vanzelf opgang en moest mijn lichaam na een week afwachten toch een handje geholpen worden. Op 20 november is ons kleintje geboren. Maar net 5cm groot maar helemaal compleet. Ik heb het na het verlies van Senn heel moeilijk gehad. Ik zat mezelf enorm in de weg, had totaal geen vertrouwen meer in mijn lichaam, was bang om geluk weer toe te laten en vond het moeilijk om mijn verdriet maar vooral Senn, een plekje in ons leven, in ons gezin te geven. Via mijn verloskundige kwam ik in contact met Kimberly. Die mij ontzettend geholpen heeft mijzelf weer terug te vinden en Senn en ons andere sterretje dat zo verdiende plekje in ons gezin te geven.  Dankjewel Kimberly! Ik weet dat je nog veel meer vrouwen kunt helpen hun verdriet toe te laten en het onderwerp miskramen bespreekbaar te maken!
Reviews Lief Gedragen
Kirsten
Cliënte en moeder Senn*
Ik heb de coaching echt als verschrikkelijk kostbaar ervaren. Wat een fijne manier om hier mee om te leren gaan en de eerste stap te zetten door Eleni in me te laten verweven en door te durven gaan.
Reviews Lief Gedragen
Kim
Cliënte en moeder Eleni*

Lief Gedragen op Instagram

  • Al een tijdje is het stil op Lief Gedragen Al
  • Kleur in mijn leven ik heb het nodig Altijd probeer
  • Iedereen heeft wel een mening Hoe jij om zou moeten
  • Throwback naar die ene keer dat ik in de duinen
  • Ik verwachtte het niet toen wij ons zoontje verloren maar
  • IK ZIE JOU! Oeps dat klinkt wel een beetje eng
  • Vandaag is het moederdag een dag die voor vele moeders
  • Missed me? Dankzij de vakantie met Evi en een planner
WhatsApp chat