Liefdevolle coaching voor vrouwen die moeten wennen aan de nieuwe situatie
Blogs

Niet alleen meer coaching bij Zwangerschapsverlies?

Na ruim een jaar vrouwen te coachen na zwangerschapsverlies ga ik ook andere vrouwen coachen. Waarom “ineens” deze verandering en welke vrouwen ga ik nog meer coachen? Je leest het allemaal in deze blog.

Een knagend gevoel

Er was al een tijdje iets aan me aan het knagen, ik wist niet zo goed wat het was maar het gevoel was er. Naarmate dat gevoel er langer was herkende ik het, ik voelde me niet content met de coaching die ik bood. Meerdere keren werd me gevraagd of ik ook mensen zonder zwangerschapsverlies coaching bood. Nee zei ik steeds. Maar eigenlijk wilde ik dat wel. Wilde ik ook andere vrouwen helpen om te leren hoe zij lief voor zichzelf konden zijn. Dat de boog niet altijd gespannen kan staan, want dan ga je eraan onderdoor.

Help je ook vrouwen zonder zwangerschapsverlies?

Deze vraag kreeg ik het afgelopen jaar meerdere keren. Steeds zei ik nee terwijl ik achteraf eigenlijk niet zo goed wist waarom ik dat niet deed. Want waarom deed ik dat eigenlijk niet? Toen ik de Instagram Coaching opzette merkte ik dat weer een aantal keer de vraag kreeg of het alleen was voor vrouwen met zwangerschapsverlies. Na dit besproken te hebben en mijn gevoelens daarover met mijn vriendinnen wist ik het: Waarom zou ik mijzelf beperken terwijl ik ook heel graag vrouwen zonder zwangerschapsverlies zou willen begeleiden?!

Voor wie is Lief Gedragen dan nu?

De afgelopen dagen ben ik achter de schermen bezig geweest met de site en met de ontwerpen die horen bij Lief Gedragen op Social Media. Ik heb nieuwe folders gericht op zwangerschapsverlies gemaakt en visitekaartjes die algemeen weergeven wat ik doe: Jou helpen je nieuwe ik te accepteren. Dit is namelijk zo ontzettend belangrijk! Of je nou een (of meerdere) zwangerschapsverlies hebt meegemaakt, een burn-out, een depressie, een relatiebreuk of je dat moeder bent geworden. Allemaal zorgen ze ervoor dat je opnieuw je weg moet vinden, mét je nieuwe ik. Heel belangrijk dus dat je dan lief voor jezelf bent. Hoe je dat kunt gaan doen ga ik je leren door middel van één op één online gesprekken of door middel van de Instagram Coaching.

Enthousiast en liefdevolle coaching

Lief Gedragen staat nu dus niet meer alleen voor het kindje dat je zo graag wilde en die met liefde hebt gedragen. Maar ook het lief dragen van jezelf. Want in een tijd waarin we allerlei ballen hoog moeten houden vergeten we vaak lief te zijn voor onszelf. En hoe moet je dan alle ballen hoog houden? Dat gaat niet dus! Weg met die schuldgevoelens, weg met die hoge ballen. Nu ben jij eerst aan de beurt. En daar help ik graag bij met de liefdevolle coaching van Lief Gedragen.

Stuur me een berichtje als je meer wil weten over wat ik je kan bieden.

Koop je kaartje voor de Instagram Coaching hier.

TAGS

«

»