Invulboek Als je je kindje verliest in de zwangerschap Miriam van Kreij
Blogs

Invulboek na zwangerschapsverlies | Winactie

Sinds deze maand is het invulboek van Miriam van Kreij te koop. Een boek dat je kunt invullen na zwangerschapsverlies. En dat is ontzettend bijzonder! Maar voor wie is het boek, hoe ziet het eruit én ik mag er 3 weggeven.

Als je je kindje verliest in de zwangerschap

Op de cover staat dat het boek te gebruiken is na een miskraam. Maar ook zeker bij verder gevorderde zwangerschapsverliezen is het boek heel goed te gebruiken. Miriam van Kreij – Miskraambegeleiding Nederland – is een zeer kundig en ervaren begeleidster van vrouwen die hun kindje tijdens de zwangerschap verloren. Sterker nog, Miriam is diegene die mij en een aantal andere vrouwen heeft opgeleid tot coach zwangerschapsverlies.

Het invulboek

Het boek bevat prachtige en passende gedichten, inspirerende teksten, genoeg ruimte om de vragen in te vullen, ruimte voor jou en je partner, tips en dat allemaal in mooie kleuren. Eerder mocht ik het boek al proeflezen en ook toen al sprak de liefde van Miriam uit dit invulboek. Juist ook als je jouw kindje tijdens de zwangerschap verliest kan het ontzettend helend werken om dit boek in te vullen. Op een laagdrempelige manier plek geven aan het kindje dat zo gewenst was. En dat kan door dit boek. Ik vind het oprecht heel mooi vormgegeven en weet zeker dat dit een aanvulling is op de ondersteuning van sterrenmama’s.

Het boek gaat niet alleen over jouw zwangerschap maar geeft je vooral ook leidraad en inzichten in jouw rouwproces maar ook dat van je partner. Dat jouw rouwproces alle recht van bestaan heeft en niet weggestopt hoeft te worden. Naast vragen om in te vullen bevat het boek ook lijstjes. Ideaal dus!

Invulboek na Zwangerschapsverlies Miriam van Kreij. Foto by Lief Gedragen

Winnen?

Van Miriam mag ik 3 boeken weggeven. En dat ga ik op de volgende manier doen:

  • Op Instagram geef ik een boek weg onder de reacties van de originele post.
  • Op Facebook geef ik een boek weg onder de reacties van de originele post.
  • Onder de deelnemers van de besloten community van Lief Gedragen op Facebook geef ik een boek weg.
  • Belangrijk is dus wel dat je Lief Gedragen volgt op deze Social Media of lid bent van de community.

De winnaars maak ik 7 november 2018 bekend.

Niet gewonnen?

Het boek is te bestellen bij Bol.com. Net zoals het andere boek van Miriam, speciaal voor professionals. In dit boek sta ik overigens zelf met een interview over mijn eigen zwangerschapsverlies. Uit dat interview heeft Miriam een quote gehaald dat nu in haar invulboek na zwangerschapsverlies staat.

TAGS

«

»